Je slimme buffer

Maak kennis met de Powerpack van Kiwatt. Dé oplossing waarmee iedere stroomverbruiker zijn opgewekte kilowatts kan terugleveren en de nodige kilowatts kan aankopen. Niet te vroeg, niet te laat, maar exáct op het juiste moment. En daardoor bijzonder voordelig. Realtime inspelend op de markttarieven. Heel eenvoudig en volledig automatisch.

Kiwatt Powerpack energieopslag
 • Batterij

  Onze batterij voldoet aan de laatste veiligheidsnormen. Gegarandeerd een lange levensduur én volledig recycleerbaar.

 • Omvormer

  Door haar hoge efficiëntie gaat er geen duurzaam gewonnen energie verloren. Zowel wisselstroom (AC) als gelijkstroom (DC) laden en ontladen (bidirectioneel).

 • Controller

  De controller is de schakel tussen je powerpack en de energiemarkt door middel van geavanceerde cloudsoftware.

 • Energiemanager

  Alle data wordt in realtime verzameld. Zo heb je inzicht in je energieverbruik, wat jou de mogelijkheid geeft om besparingsdoelen te stellen.

Zo. Die staat gratis op te laden.

Met de Powerpack sla je stroom op. Je eigen zonne-energie. Of voordelige netstroom. Stroom die goed van pas komt tijdens de piekmomenten. Kies voor een slimme buffer en je bent klaar voor de toekomst.

Zoek een dealer in de buurt

De voordelen van Kiwatt

 

Je slimme buffer

Je vult deze buffer met groene stroom uit je eigen zonnepanelen óf uit het net, tijdens voordelige daluren. Zo gaat er geen zonne- of windenergie verloren. Tijdens piekuren is je Powerpack vervolgens jouw eigen energieleverancier. Daardoor kan je met een kleinere netstroomaansluiting af. Zo’n buffer is ook handig bij een netstoring: jouw installaties blijven dan in bedrijf.

Een gezonde balans

Het gebruik van duurzame systemen neemt in hoog tempo toe – van warmtepomp en airco tot elektrisch koken en rijden. Voor deze systemen is elektriciteit de belangrijkste energiebron. Daardoor gaan we steeds meer stroom gebruiken en worden de pieken in het dagelijkse stroomverbruik steeds hoger: overdag voor bedrijven, ’s avonds en in het weekend voor particulieren.

Bijdrage energietransitie

Je wilt er zeker van zijn dat je beschikt over voldoende aansluitvermogen om al je installaties gelijktijdig te kunnen gebruiken en/of op te laden. Tegelijkertijd wil je bijdragen aan een duurzame wereld waarin vraag en aanbod van groene energie in balans zijn. De oplossing? Een Powerpack van Kiwatt. Toekomstbestendig én voordelig!

Groen pluspunt

Als ondernemer laat je met de Powerpack niet alleen zien dat je vooruitdenkt. Het is voor je klanten ook een bewijs dat je verantwoordelijkheid neemt. En daar scoor je – bij offertes vaak letterlijk – punten mee. Draag bij aan een duurzaam stabiele energie-infrastructuur.

Je eigen energie opgeslagen

Door de invoering van de digitale teller, zal je enkel nog maximaal kunnen profiteren van zonne-energie wanneer de zon schijnt. Sla daarom de stroom op in je Powerpack voor de momenten waarop de zon niet schijnt.


Slimme technologie

Je kan je Powerpack straks via je smartphone bedienen en opvolgen. Je stelt bijvoorbeeld in op welke tijden je de accu wilt opladen, of wanneer je wilt terugleveren aan het net. Natuurlijk kan je ook de exacte status van je Powerpack bekijken en in handige overzichten nagaan hoe je batterij presteert.

Kiwatt app design
Kiwatt Powerpack

Specificaties | Kiwatt Powerpack

Opslagcapaciteit
10,75kWh per blauwe unit (schaalbaar tot 800kWh)
Kiwatt Bi directionele omvormer
10kW of 20kW per witte unit
(schaalbaar tot 400kW)
Aansluitingen AC
400V / 3 fase
16A of 32A
Netwerkverbinding
UTP
DC voltage
300V .. 500V
Visualisatie
Kiwatt Energy Manager App
Formaat (H x B x D)
1420mm x 445mm x 595mm
(voor 4 blauwe en 1 witte unit)
Toepassing
IP43
Stapelbaar

Meer informatie over de Kiwatt Powerpack?

Kiwatt Powerpack

Heb je al zonnepanelen? Wij installeren de Powerpack. Begin met het opslaan van je eigen energie!

*Prijs op aanvraag

Vraag brochure aan