Over Kiwatt

Kiwatt. Een Nederlands bedrijf dat slimme oplossingen ontwikkelt voor de opslag van energie. Wij vinden dat elke woning en elk bedrijfspand over een slimme buffer moet beschikken. Een buffer die helpt om groene stroom optimaal te benutten, en aansluitingen op het net zo klein (en dus voordelig) mogelijk te houden. Onze ingenieurs werken zelfs met een slimme batterij die via de cloud gekoppeld is met de virtuele energiemarkt. Deze Kiwatt-batterij berekent zelf, op basis van realtime tariefinformatie, wat het beste moment is om je opgeslagen stroom terug te leveren. Als fabrikant leveren we al onze producten via geselecteerde partners. Dit zijn installateurs die over bewezen productkennis beschikken en een veilige en zorgvuldige installatie waarborgen.

Bijdrage energietransitie

Samen dragen we bij aan een duurzame wereld waarin vraag en aanbod van groene energie in balans zijn.

Netwerk onderneming

Altijd een passende oplossing voor jouw situatie. Laat je informeren en adviseren. Kies voor een slimme buffer en je bent klaar voor de toekomst.

Research & development

We passen toonaangevende producten toe in onze oplossingen. We volgen continu de nieuwste ontwikkelingen op de markt. Zo beschik je altijd over een up-to-date installatie.

Blijf ook op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste Kiwatt nieuws in jouw mailbox.

Vind jouw nieuwe job

Accountmanager

Dat Kiwatt vooruitstrevende oplossingen aanbiedt is duidelijk. Het is nu alleen nog de taak om deze voor te leggen aan de consument. Hierin fungeer je als intermediair tussen een klant en de organisatie.

Bekijk vacature

Product developer

Kiwatt is constant bezig met het door ontwikkelen van haar oplossingen en het inventariseren van nieuwe oplossingen. Als product developer speel jij hierin een belangrijke rol.

Bekijk vacature

Software engineer

Als software engineer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling, de uitvoering en het onderhoud van de slimme software die geïmplementeerd zit in Kiwatt haar oplossingen.

Bekijk vacature